Online je Foto’s bewerken met Sumo Paint

Sumo Paint is een gratis tool waarmee je online via je webbrowser foto’s kunt bewerken op een Photoshopachtige manier. Je kunt o.a. werken met Tools, Gradients, Layers en enkele Filters.

Het allermooiste aan Sumo Paint is eigenlijk wel de gebruiksvriendelijke interface. Kortom: een heel handige tool als je snel een foto wilt bewerken en geen photoshop geinstalleerd hebt op de pc waarop je werkt!

5 thoughts on “Online je Foto’s bewerken met Sumo Paint

  1. Toegegeven, het is een mooi product en helemaal online, dat is inderdaad een groot pluspunt. Misschien is dat nog wel handiger dan een portable application. Portable applications, zoals Gimp, komen er steeds meer en behoeven 0,0 installatie in Windows. Maar ze moeten wel lokaal ergens neergezet worden (op ene USB-stick, een externe harddrive of ergens anders).

  2. Ik gebruik meestal paint.net. Dat is een goede vervanger voor Photoshop. Zou Sumo Paint toch een aanrader zijn?

Leave a Reply