Terugblik op de derde Toogdag van E-Merge: doorlopende leerwegen en studiesucces

E-merge, het samenwerkingsverband van Universiteit Leiden met HS Leiden, TU Delft en HS Den Haag, organiseerde op vrijdag 20 november zijn derde Toogdag. Toogdagen zijn inmiddels een traditie en hebben als doel om alle betrokkenen vanuit E-merge instellingen op de hoogte te brengen van de lopende E-Merge projecten. Tijdens de bijeenkomst kwamen alle projecten rond het thema Doorlopende Leerwegen en Studiesucces uitgebreid aan de orde. We lieten bovendien een paar projecten zien die buiten dit thema vallen, maar wel degelijk bij E-Merge horen. De bijeenkomst verliep succesvol! Hieronder een aantal links met resultaten en (video)impressies van de Toogdag.

Verslagen en impressies van de Toogdag

  1. Ton Kallenberg, Directeur Educatie van het ROC Leiden, verzorgde de keynote Doorlopende leerwegen en studiesucces: snelweg of luchtballon? (videoregistratie) Ton Kallenberg is het levende voorbeeld van een doorlopende leerweg. Hij startte zijn carrière als onderwijzer en liep stage op een kleuterschool. Daarna was hij verbonden aan de Erasmus Universiteit als docententrainer en zakelijk directeur van wat nu RISBO is.  Vervolgens werkte hij een aantal jaren als Lector Educatie bij de Hogeschool Leiden en is sinds kort Directeur Educatie van het ROC Leiden.
  2. Karel Roos (Projectmedewerker E-learning ICLON) nam met de flip een sfeerimpressie van de Toogdag op.

De projecten

Klik hier voor up-to-date informatie over de verschillende E-Merge projecten:

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van E-merge activiteiten en ontwikkelingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief die circa 3 x per jaar verschijnt.  

Leave a Reply