Nieuwe devices testen? Doe mee met SURFnet-Kennisnet Innovatieprogramma

SURFnet-Kennisnet Innovatieprogramma start het project Devices in het onderwijs. Met dit project willen SURFnet en Kennisnet de meerwaarde van een device in het hoger onderwijs toetsen. SURFnet vraagt hierbij hulp van de eindgebruiker: Wat zien docenten, onderwijskundigen, ICT&O adviseurs of studenten voor toegevoegde waarde in het onderwijs van het gebruik van nieuwe devices? Bent u dol op gadgets en heeft u ideeƫn over hoe u die zou kunnen toepassen in het hoger onderwijs? Wilt u (tijdelijk) eigenaar worden van een iPad, pocketcamera met ingebouwde projector of bijvoorbeeld een sheevaplug? SURFnet laat in 2010 opnieuw een aantal apparaten testen die net op de markt zijn om te kijken of deze een meerwaarde kunnen bieden in het onderwijs. Voor meer inspiratie kunt u de resultaten bekijken van geteste gadgets uit 2009.

Leave a Reply