Nieuwe Weblogomgeving

Begin volgend jaar zal de weblogomgeving migreren van het huidige B2Evolution naar WordPress. De keuze is op WordPress gevallen omdat het gebruikersvriendelijker is, het makkelijker wordt om blogs te importeren en te exporteren en omdat WordPress wereldwijd veel meer gebruikt wordt dan B2Evolution, waardoor er meer garantie is voor doorontwikkeling en aanpassingen aan en compatilbilteit met andere tools en web2.0 ontwikkelingen.

Gebruikers behouden hun bestaande blog, alleen de interface wordt anders.

One thought on “Nieuwe Weblogomgeving

  1. Goede actie, in navolging van MS, die ook nu een migratie ingang gezet hebben van de alle Live-Space blogs naar WordPress.com.
    Zie bijvoorbeeld mijn http://krooslae.wordpress.com

    Ik vind het zeker en verbetering t.o.v. B2Evolution, maar het blijft tobben in een omgeving waar het installeren van nuttige, handige, mooie plugins om veligheidsredenen verboden is. Geef mij uiteindelijk toch maar gewoon self-hosted WordPress.

Leave a Reply