Mobiele website Universitaire Bibliotheken Leiden

Er is een bètaversie van de mobiele website van de Universitaire Bibliotheken Leiden beschikbaar.
Het voorlopige adres is: http://catalogus.leidenuniv.nl/aleph-cgi/m/index.pl.

Deze site maakt het gemakkelijk om op uw mobiele telefoon in de Catalogus te zoeken en in te loggen, boeken aan te vragen en te verlengen. U ziet waar de bibliotheken gevestigd zijn en wanneer ze open zijn. Met een simpele klik op het telefoonnummer belt u direct. Daarnaast kunt u het nieuws van de homepage van de gewone website en de tweets van de bibliotheken volgen. Helaas zijn niet alle pagina’s van de gewone website geschikt voor mobiele toepassingen.

Laat weten wat u ervan vindt

De mobiele website is uiteraard eerst uitvoerig getest. De bibliotheken zijn nu zeer benieuwd naar uw ervaringen. 
E-mail graag uw verbetersuggesties.
 

Leave a Reply