E-Merge studiedag over instroom-doorstroom-uitstroom op 22 november 2011

E-Merge instroom-doorstroom-uitstroomdag 22 november 2011

ICT speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van studiesucces: van instroom tot doorstroom. Leiden werkt daarin samen met regionale partners in het E-Merge consortium (Universiteit Leiden, TU Delft, Hogeschool Leiden en Hogeschool Den Haag) .

Op 22 november aanstaande organiseert Emerge een dag vol praktische en inspirerende lezingen en workshops door onderzoekers en projectleiders over het bevorderen van instroom, doorstroom en uitstroom.
De vraag of en hoe de projecten bijdragen aan studiesucces staat daarbij centraal. Effectiviteit en samenhang van studiesucces-interventies en het beleid hieromtrent van onze instellingen.

Praktische informatie

Lees meer over het programma.

Voor wie? De dag is interessant voor opleidingsmanagers en -coördinatoren, beleidsmedewerkers, studiebegeleiders, ICTO-medewerkers en adviseurs op terreinen van studieadvies, werving, studiebegeleiding en kwaliteitszorg.

Locatie is Faculteit Sociale Wetenschappen, Universiteit Leiden.

Via de volgende link kunt u zich aanmelden.

Deelname is gratis voor medewerkers van de Universiteit Leiden en collega’s van de andere E-Mergeinstellingen, anderen betalen 50 euro.

Leave a Reply